Profilbild
6 november, 2014

Inköpsförslag

Idag fick vi in en spännande lista med inköpsförslag på ny italiensk skönlitteratur, poesi och sakprosa med litterära kvaliteter, från en av våra externa språk- och litteraturexperter. Italien har inte direkt varit ledande på skönlitteraturens område å det senaste, så det ska bli extra intressant att gå igenom den här listan. Utöver klassiker som Leopardi och Calvino (böcker om dem, och den blivande reportageklassikern Bilal – på slavrutten genom Europa), kände jag inte till många namn eller titlar. Men för den som kan italienska – eller intresserar sig för litteratur från Italien – är det alltså idé att titta in på vår hemsida för kommande nyförvärvslistor. Där återfinns förstås en hel del annat också. I första hand införskaffar vi förtjänstfull skönlitteratur och språkvetenskap på svenska, engelska, franska och tyska. Men med ojämna mellanrum – tack vare extern hjälp – alltså även på ytterligare språk.

.

 

 

 

 

1 response to Inköpsförslag

  1. Bilal – på slavrutten till Europa är en bok man inte glömmer!

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.