Profilbild
8 mars, 2015

8 mars!

Jag blev så trött och sliten av den här veckan, det var så mycket människor och så roligt, dessutom. Ville skriva långt och länge om när och hur jag blev kvinna (för det var en tillblivelse), men ack nej! Det får bli en annan dag! Jag hoppas ni tänker på att världen är orättvis idag, och att det trots det finns massor att vara stolt över. Jag tror att det blir lite bättre för var dag som går, det är jag övertygad om, och det är för att det finns så många människor som vågar vara människor. Varken mer eller mindre. Det var också skoj att skriva här, även om jag nog tänkt att jag hade mer att skriva om – men det blev som det blev. Ha det bäst och så ses vi säkert nångång!

Olivia

 

1 response to 8 mars!

  1. Tack Olivia för att du gästbloggat här på bokcirklar.se! För intressanta, intensiva inlägg från din tillvaro som resande författare. Roligt att få läsa mer om Poetry slam scenen, om skolbesök och möten med unga, med mera…. Och ja, visst är världen orättvis ännu och det finns mycket att göra…. Lycka till med poesin och skrivandet! Tack igen!

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.