Profilbild
13 mars, 2017

Tekniska problem

Flytten av Bokcirklar.se till en ny server har skapat några oväntade och oönskade problem. I fredags blev – av okänd anledning – adressen bokcirklar.se ompekad till vår testserver, vilket gjorde att nyligen gjorda inlägg plötsligt var borta.

Vi har nu återskapat den aktuella databasen från i fredags – men det för tyvärr med sig att helgens inlägg inte längre är på plats! (Aldrig får man vara riktigt glad.)

Den som vill få tag på ett försvunnet inlägg för att kunna posta det på nytt kan höra av sig till orjan.hellstrom@kulturivast.se. Däremot gör vi inget försök att smälta samman de två databaserna eftersom det nog skapar mer problem än det löser.

Förhoppningsvis blir resan framåt något mindre skumpig. (Den skarpögde kan se att en del bilder fortfarande saknas – lugn, de är på väg..)

4 responses to Tekniska problem

 1. Jag har problem med att registrera en ny användare, får ingen mejlbekräftelse med aktiveringslänk. Har försökt begära nytt utskick men funkade inte.

 2. Hej, vi undersöker saken!
  /Örjan

 3. Hejsan! Vi har haft vår bokcirkel i flera år. Kan vi inte återskapa tidigare diskussioner nu…?? :-( De senaste trådarna har varit “Nya bokval 2020”, “Selambs av Sigfrid Siwertz” och “Sveas son av Lena Andersson”.
  Vänligen Den Siste Mohikanen för BOKTOKARNA.

  • Hej!
   Bokcirklar.se lider för tillfället av tekniska problem. Allt gammalt material finns kvar (men syns inte) och vi jobbar på att lösa problemet såklart! Vi kommer också börja jobba på en ny och förbättrad Bokcirklar.se-sida som lanseras nästa år.
   Med vänlig hälsning, redaktionen.

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.