Profilbild
9 december, 2019

Avhjälpt teknikstrul

Bokcirklar.se har tyvärr haft tekniska problem i helgen p.g.a. en spam-attack, men nu är allt återställt och ska fungera som vanligt.

Som tidigare meddelats arbetar vi på en ny och bättre (stabilare!) version som släpps under våren. Håll ut – snart går det att bokcirkla utan irriterande störningar.

2 responses to Avhjälpt teknikstrul

  1. Hej! Kommer sidan få mer interaktivitet, möjlighet att like:a osv? Hur ser tidplanen för ny version ut (våren står det men typ när)? Kan du säga något om vad som kommer förändras? Med vänlig hälsning nyfiken

    • Hej! vi håller på för fullt med detta! Det är svårt att säga tid men i augusti borde den nya vara klar – vi hoppas förstås att det kan gå fortare. Vi prioriterar att förbättra diskussionsforumen. På den nya sajten ska det till exempel gå att svara direkt på en kommentar istället för att bara skriva sist i diskussionen som det är nu. Sidan ska också bli renare och tydligare. Och inte minst viktigt ska den bli mycket snabbare. :)

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.