Gruppadministratörer

  • Profilbild för Dynamo Stadsbiblioteket Göteborg

Bokcirkel med Dynamo: Planeten Frank av David Yoon. 9 december – 20 december

Offentlig bokcirkel aktiv för 2 månader, 1 vecka sedan | 4 medlemmar

Var med och bokcirkla med oss när det passar dig, natt eller dag! Fundera över dina egna och andras tankar i lugn och ro.

Frank Li tampas med sina föräldrars traditionella dejtingregler; han får bara dejta koreanska tjejer. Problemet är bara att Frank är kär i någon annan. Han och kompisen Joy Song börjar fake-dejta. Men snart börjar Frank fundera på om han ens har koll på någonting här i livet.

Bokcirkelns upplägg: Vi diskuterar boken under två veckor, och flera diskussionsfrågor släpps under veckorna. Det går bra att hoppa in när som helst under perioden och man kan svara på tidigare frågor även om det tillkommit nya frågor. Vill man inte svara på en fråga eller kommer på en egen fråga så går det bra också!

Boken finns att låna på biblioteket både som fysisk bok och som e-bok.

Boken kan du reservera här: https://encore.gotlib.goteborg.se/iii/encore/record/C__Rb2163672__Splaneten%20frank__P0%2C1__Orightresult__U__X6?lang=swe&suite=pearl

Och e-boken finns här: https://gotlib.overdrive.com/search?query=planeten+frank

Frågor:
Första frågan: Vad får ni för intryck av början av boken? Känns det som att den kommer vara bra?
Andra frågan: Upplever ni handlingen som trovärdig? Känns det som om författaren själv har erfarenheter som beskrivs i boken?
Tredje frågan: Vad tycker ni om relationerna i boken? Familjerelationer/vänskapsrelationer och kärleksrelationer? Hur uppfattar ni dem?
Fjärde frågan: Vad tycker ni om språket? Översättningen till svenska, fungerar den?

Bokcirkel med Dynamo: Planeten Frank av David Yoon. 9 december – 20 december

  • Typiskt! Inga ämnen hittades här.

Du måste vara inloggad för att skapa nya ämnen.