• Gustaf postade en uppdatering 23 March, 2018 10:20

  Jag har läst att dom saknar sina kusiner och speciellt Alex som är en kock

  Mitt citat är ”Nä? men va tråkigt” jag tog det för jag tänker på när när jag ska ibland spela golf

   

 • Ida postade en uppdatering 23 March, 2018 10:17

  Bok: De som går igen av Marcus Sedgwick

  Idag läste jag att Peters pappa hamnat i bråk med några romer då de först ville ha hans hjälp med att slåss mot de som gick igen. När han sedan vägrade ville de istället ha hans sabel som kunde stoppa de döda med ett enda hugg.

  Dock ville Peters pappa inte lämna över sin sabel och det slutade med att han b…[Läs mer]

 • Rödlund postade en uppdatering 23 March, 2018 10:13

  Jag har fortsatt på Harry Potter och Halvblodsprinsen. Harry och Dumbledore är och hälsar på en gammal kollega (Horace) till Dumbledore och försöker få han att börja jobba igen. Hemma hos Horace hjälper Dombledore till att städa lite och sedan tar de en drink.

 • Filip postade en uppdatering 23 March, 2018 10:05

  Jag läser fortfarande ur boken #seriöstdeträckernu . Idag så läste jag när Malou blev jättearg för att hon hade fått en dp

   

 • Amanda postade en uppdatering 23 March, 2018 09:08

  Norra latin av Sara Bergmark Elfengren

  Tamar går genom Stockholm till det kungliga biblioteket för att söka information efter Erling Jensen. Hon hittar några tidningsartiklar om pjäser han varit med i, hur bra de var och hur begåvad han är. Men Tamar tycker att han verkar frånvarande.

  tillslut står det om kvällen då de spelade en midsommarn…[Läs mer]

 • Carl Olausson postade en uppdatering 23 March, 2018 09:08

  Kate, Michael och Emma tvingas följa med monstret när dom kommit över bron ser dom den stora dammen och stoppningen innan stupet. Innan stupet finns det ingetatten och där står massa barn det måste vara dom försvunna barnen som inte finns i staden. Dom blir tvingade att gå och ställa sig i högen med lugna barn. Dom var väldigt lugna för att va…[Läs mer]

 • Elin postade en uppdatering 22 March, 2018 09:24

  Bok: ”De tysta stegen bakom” av Jonna Björnstjerna.

  Det jag läst idag handlade om att Elsa inte kunde sova, för att det såg ut som att någon satt i hennes fåtölj. När hon tände lampan låg det en hög med kläder där, som hon sen rev ner. Hon skulle precis somna då hon märkte att det fortfarande såg ut som om någon satt i fåtöljen, och hon ty…[Läs mer]

 • Gustaf postade en uppdatering 21 March, 2018 02:11

  Har inte läst så extremt långt fast det jag har läst är iallafall att det är två barn som är hemma och pratar om vad doms lag namn ska heta. Dom har två mer kusiner som inte är med i boken än fast dom kommer snart.

  mitt citat är ”KKK” jag tog detta för att för det är rasistisk. Jag gillar dom inte.

 • Annie postade en uppdatering 21 March, 2018 02:11

  Bok: ”Battle” av Maja Lunde

  Amalie har poolparty med sina kompisar och när de har gått hem kommer två poliser och en som jobbar på Kronofogden, de vräker Amalie och hennes pappa. Amalie fattar ingenting när de åker i bilen till Stovner, ett sämre område i Oslo. I skolan gör hon allt för att dölja vad som har hänt.

  Citat: ”Du säger inget, va?”…[Läs mer]

 • Ida postade en uppdatering 21 March, 2018 02:10

  Bok: De som går igen av Marcus Sedqwick

  Idag läste jag att Peter skulle leta efter Agnes, som han trodde hade blivit kidnappad från stugan.

  När han gick genom byn, Chuat, hörde han några prata om skuggornas drottning. Det var dock svårt att höra vad de sa eftersom de sedan pratade i mun på varandra,

  Peter gick till stugan där Agnes tidigare…[Läs mer]

 • Elin postade en uppdatering 21 March, 2018 02:09

  ”De tysta stegen bakom” av Jonna Björnstjerna.

  Det jag precis läst handlade om att huvudpersonen Elsa skulle borsta tänderna och snart gå och lägga sig, då hon såg en liten skugga svepa förbi dörren vid badrummet. Skuggan var ungefär lika stor som hennes, och strax därpå hörde hon gråt inifrån sitt eget rum, men det slutade direkt när hon sag…[Läs mer]

 • Rödlund postade en uppdatering 21 March, 2018 02:08

  Jag har läst Harry Potter och halvblodsprinsen. Det handlar om att Fudge (en trolldomsminister) har fått sparken och att den hämskaste trollkarlen någonsin har uppståt igen, och den ende som kan stoppa han är Harry Potter.

 • Johanna postade en uppdatering 21 March, 2018 02:08

  Idag har jag läst om att Clara (Huvudpersonen), Isa och andra personer reste genom vildvägarna tills dom kom till en plats. Clara hade ju skadat sig så istället för att gå fick hon rida Stjärna.

  Citat: ”Vi är snart framme”

  Kommentar: Det får mig att tänka på när man åker t.ex. bil och frågar hur långt det är kvar tills man är framme.

 • Simon postade en uppdatering 21 March, 2018 02:07

  Jag läser Warrior

  Det handlar om katter som har skapat flera olika klaner som stridar mot varandra. Det är en katt som kallas för eldhjärta och han är med i en klan som heter Åskklanen. I Åskklanen är det flera katter som är skadade och dom som inte är skadade får vara ute och leta efter mat till dom som är skadade.

 • HampusKarlsson postade en uppdatering 21 March, 2018 02:04

  Jag har läst boken ”Sköldpaddor hela vägen ner” av John Green. Det handlade om en tjej som tänkte på allt hon gjorde. Jag hann inte läsa så mycket men det var tråkigt iallafall.

 • Gustav Nilsson postade en uppdatering 21 March, 2018 02:03

  Idag har jag läst maze runner

  Thomas hörde röster ovanför sig. Sedan firades ett rep ned med en ögla knuten längst ner han hög tag i det och firades upp. Sedan tog flera armar tag i honom och drog upp honom. Sedan stod massa människor runt honom och han kände sig förvirrad. Sedan började flera röster prata om vad som skulle hända med Thomas.

   

 • Filip postade en uppdatering 21 March, 2018 02:03

  Idag så har jag läst ur boken ”# seriöstdeträckernu” . Det jag läste idag var att det var en tjej som hette Malou som hade fått en dp och hur man skulle hantera om man hamnade i en sån här situation

 • Anders postade en uppdatering 21 March, 2018 02:02

  Idag har jag börjat läsa boken jorden runt på 80 dagar. Den verkar bra men den är rätt så svår så jag förstod inte så mycket men den verkade bra. Men jag måste läsa mer för att fatta.

 • Vad är nästa bokklubbs boken ?

 • Alma Svensson postade en uppdatering 19 March, 2018 04:39

  Norra latin av Sara Bergmark Elfgren

  Det är första dagen på Norra Latin för Tamar och Clea. Clea som känner alla och har en känd mamma och spela därför redan stora roller i filmer. Och Tamar som har massor av vänner i Öresund men har tvingats flytta till Stockholm för att kunna gå på sin dröm skola på norra latin med inriktningen teater. Clea k…[Läs mer]

 • Visa mera