• Annika Hermele gjorde en uppdatering i gruppen Grupplogga för Egenmäktigt förfarande: En roman om kärlekEgenmäktigt förfarande: En roman om kärlek 30 October, 2013 01:33

  Kärlekens geografiÄr det några av er som skulle vilja läsa Kärlekens geografi av Nina Bouraoui tillsammans och jämföra med Egenmäktigt förfarande?Citat ur Åsa Beckmans recension: “En kväll i en bokhandel i Lausanne träffar en kvinnlig författare en 23-årig läsare och konstnär. Han ger henne en dvd-skiva med ett av sina verk som svarar på en av hennes böcker. Omtumlad tar hon tåget hem till Paris med hans bild på näthinnan.Minnet eskalerar till passion. Hon blir besatt av att följa honom på nätet om kvällarna. Till slut får hon svårt att sova, svårt att leva, blir rastlös i skrivandet. Hon måste lära känna P, som han kallas genom hela boken.” Boken är 98 sidor och finns på biblioteket. Ps. Det är lätt att missa inlägg i cirklarna (en sak vi jobbar på), men en genväg är att följa cirkelns RSS, knappen ligger strax under fliken hem. På så sätt kan du följa allt som händer i cirklarna du är med i. @medvinsson @annalindqvist @lotta @mtelenius @spindelgrisen @hostlov @ninafrid @sarahmarkensten

  • Ja det skulle jag gärna! @mtelenius

  • Jag är med! Måste tyvärr säga att jag tycker bokcirklar.se är lite krångligt och gillar egentligen inte att behöva gå till ett ställe till. Men jag saknar läsvänner och det är här ni finns!

   • Det är intressant med facebook hur invand man är med det. Jag tycker att det finns väldigt mycket jag stör mig på på facebook men jag konstaterar bara att det är så och anpassar mig. Därför tycker jag också att det är spännande med bokcirklar att vi har den här helt egna plattformen som vi faktiskt kan utforma efter våra egna behov. Men visst kan det ta emot ibland.

    • Jag är inget stort fan av facebook egentligen och tycker också att det är fantastiskt med en oberoende plattform för bokcirklar. Heja er!

     • Jag hoppar in här och håller med Maria om krångligheten. I mitt fall handlar det nog om att jag fick byta lösenord några gånger när bokcirklar bytte utseende. Och så har jag glömt det lösenordet och så har det hållt på :-) Men väldigt trevligt att veta att det finns läsvänner i närheten. Jag vill verkligen läsa denna bok. Om inte annat kan man ju titta in här och kolla vad ni tänkte om den när jag läst färdigt.

      • Hej Sarah, roligt att du är här. Hoppas du tagit dig över en krångeltröskel nu och att det ska flyta på. (Säg till direkt om nåt krånglar, det är viktigt för oss att veta och lösa.) Det är så roligt att kunna dela sitt läsande tycker jag.