• Lena gjorde en uppdatering i gruppen Grupplogga för Läs med Alingsås bibliotekLäs med Alingsås bibliotek 10 May, 2020 03:10

  Så vad är en författare utan minne? Vad är en människa utan sitt liv? Sin familj? Sin historia? 

  Att vara skådespelare: Att vara fri o ändå veta vad som kommer att hända .skyddad bland de andra, men ändå min egen. 
  Det finns många meningar och stycken i boken man läser om och begrundar tycker jag

  • Ja, boken är lika mycket ett minnesarbete. Kanske för att rädda minnen, rädda själva förmågan att minnas. Och att vaska fram de livsavgörande nyckelscenerna är hon bra på, som när läraren säger något hånfullt eller när hon är på karatelektion med sin dotter. De där enstaka meningarna och orden som man aldrig glömmer.

 • Lena kommenterade en aktivitet 1 May, 2020 04:49

  In reply to: Lena gick med i gruppen Läs med Alingsås bibliotek Vy

  Så naket och självutlämnande . Författaren använder korta meningar när hon skriver i sjukdomstillstånd. För mig förstärker det känslan av förvirring och den overklighet hon upplever. Intressant inblick i psykiatrins värld. jag tyckte mycket om denna bok. Mycket pga det tydliga o nakna språket.

  • Så naket och självutlämnande . Författaren använder korta meningar när hon skriver i sjukdomstillstånd. För mig förstärker det känslan av förvirring och den overklighet hon upplever. Intressant inblick i psykiatrins värld. jag tyckte mycket om denna bok. Mycket pga det tydliga o nakna språket.

 • Lena registrerade sig 20 April, 2020 03:09