• wilgot kommenterade en aktivitet 11 July, 2013 10:58

  In reply to: wilgot postade en uppdatering Efter att ha letat i ett par Pressbyråer hittade jag till slut ett exemplar av tidskriften Granta. Jag vet inte om den snabbt sålt slut eller inte tagits in i fler butiker. Det ska b […] Vy

  @ceciliabengtson Jag har inte läst allt, men några delar. Det är intressant att bli serverad ett urval texter från olika författare, lite som en fin avsmakningsmeny. Jag har inte Granta framme nu så jag kan inte säga vilken text jag gillar mest, men jag blev än en gång påmind om att jag inte faller för Jerker Virdborgs stil, något jag ska återkomma till.

 • Evelina postade en uppdatering 12 June, 2013 12:03

  @ceciliabengtson
  Roligt att du gillar Per Gunnar Evander!

  • Hej igen! Jag är ovan att skriva inlägg här sedan sidan gjordes om. Ville skriva till Cecilia att P G Evander är min favoritförfattare sedan 70-talet. Hur länge har du läst Evander?
   Mvh, Evelina

  • I mitt barndomshem fanns ett flertal av Evanders böcker. Minns att jag som ungdom läste Det sista äventyret och Måndagarna med Fanny. Kul att återupptäcka honom. Vad tilltalas du av i hans författarskap?

  • Hej! Just de romanerna är mina favoriter, särskilt Det sista äventyret. Jag tilltalas mycket av det psykologiska djupet i Evanders romaner och att han skriver om människor som har det svårt i livet, som får kämpa, lida, men det finns trots allt också befriande hopp, längtan, kärleksglöd, tillgivenhet…och humor!
   Har du Modernistas nyutgåva a…[Läs mer]

 • Hanna Johansson postade en uppdatering 23 November, 2012 12:19

  @ceciliabengtson jag bjöd just in dig till bokcirkeln Havsmannen. Visst hade du läst boken, eller minns jag fel?