• Fido postade en uppdatering 26 November, 2014 11:28

  Jag läser det mesta,dock inte deckare som jag tycker är ganska ointressanta.Jag letar böcker på loppis  (billigt dessutom) och köper det som verkar kul.

  • Hej! Jag läser deckare ibland, när det passar. Just nu den sydafrikanske Deon Meyers senaste bok 7 dagar.
   På Amnestys loppis häromveckan hittade jag en bok av Inger Edelfeldt, Det hemliga namnet från 1999. Om en konstnär, både vardagligt och lite absurt, lite sökande efter rötter – bra.

   • Åh, jag älskar den romanen av Edelfeldt. Gripande…så fin skildring av hur hon som vuxen återvänder till sin barndoms lekpark…och liksom BLIR den lilla flickan igen.
    jag har läst en del böcker av Edelfeldt (långt ifrån alla) och detta är den bok som jag älskar.

    PS. jag läser definitivt deckare ibland. Kul att vara “alläsare”. .-) En gammal deckare som jag kan rekommendera är 27 sekundmeter, snö av Kjerstin Göransson-Ljungman.

    Vänligen Mohikanen.

    • Hej siste mohikanen,jag hittade en bok av inger edelfeldt på loppis.Du och maud hell rekommenderade ju henne.Jag ska börja på den nu i helgen.Det ska bli kul. Jag trodde först att det var en deckare men det var tydligern fel,eller? boken heter “det hemliga namnet”.
     Fido

   • Hej,roligt att få svar.Visst har jag läst deckare ibland,som jag skrev i ett annat inlägg t.ex Leif GW. Dom tyckte jag var bra.Edelfelt får jag väl pröva någon gång,nu när Ni är två som rekommenderat den. För övrigt är jag nog också “alläsare”
    Hälsningar från Fido.

   • Hej Maud,jag har just hittat “det hemliga namnet” Edelfelft ,händelsevis också på en loppis.Nu skall jag börja läsa den i helgen.
    hej då från Fido