• husse gjorde en uppdatering i gruppen Grupplogga för Hjälp: Frågor och svarHjälp: Frågor och svar 13 November, 2012 12:12

  I det gamla uppläggetkunde man direkt se de senaste inläggen på olika läsdagböcker. I det nya måste man gå t9ill varje medlem för att se, om den personen har skrivit någonting sedan sist. Det är enligt min uppfattning en klar försämring. Eller har jag missat någonting?

  • Har också funderat på det Husse säjer. Var finns alla inlägg? Och kommentarer? Eller har vi inte kommit igång ännu? Och var kommer den här kommentaren att hamna?

  • Håller med! Verkligen! Man kan undra varför… Är det fråga om avund? Att vi som har varit aktiva minsann inte ska tro att vi är “nåt”?!
   Hrm…
   M v h Mohikanen.

   • JA, men nu hittade jag dej i alla fall mohikanen. JAg tro mest att vi inte är vana vids uppöagget och nåt nu heter Forum. Jag vet knappt hur jag hittade hit.

  • Nu ser man alla händelser i ett flöde, vilket kan verka lite rörigt. Men i gengäld är det lättare att se vad som händer och skrivs i fler sammanhang än den egna läsdagboken. Inlägg i bokcirklar, kommentarer och annat är lättare att följa, tycker jag. Än så länge tycks inte sorteringsfunktionen av flödet fungerar fullt ut, men när den fungerar borde man kunna välja vilken typ av “händelser” som man vill läsa, t ex bara personliga uppdateringar. En stor fördel med den nya sidan är att det är lättare att bli uppmärksammad på svar och kommentarer.

  • Hej, Läsdagböckerna ska exponeras på egen plats på förstasidan. I flödet där nu alla aktivitet (utom kommentarer) hamnar ska aktivitet i bokcirklar synas. Det är planen! Så att såväl aktiva cirklar som senaste läsdagböcker lyfts.