• janivarberg postade en uppdatering 14 November, 2012 06:17

  På frågan “Vad läser du just nu, janivarberg?” (som dök upp) svarar jag: just nu läser jag på bokcirklar.se för att försöka begripa hur det fungerar. Tex varför försvinner texten när jag klickar “Läs mer”? Och jag hittar inget datum på (mina) tidigare inlägg (tex om Hj. Söderberg, om Enquist). Tror jag. Fast jag vet inte säkert. Ja, det är mycket som för mig känns så osäkert så jag vet inte om jag klarar av det! Och då vet jag inte om det är värt besväret att försöka.

  • kanel svarade 8 år sedan

   Hej Jan! Jag är också helt vilsen här och vet inte heller om det är värt besväret att försöka klara av att hitta rätt. Tack för din hälsning – var rädd om dig!
   Varm hälsning från läsvännen Kanel = Lena Kjersén Edman

   • Men snälla rara Kanel…Försvinn inte nu!! Vi är alla barn i början här. Utom de få tekniska “specialisterna”. Ge inte upp!
    En sak i taget…ungefär som “En dag i taget” a`la AA. :-)
    Vänligen Mohikanen.

  • Hej Jan och Lena, Det är lite trassligt så här i början och vi jobbar på för att få fason på allting, både såna där buggar som med “läs mer” men också på den mer övergripande strukturen, så att läsdagböcker blir mer exponerade mm. Jag hoppas att ni har tålamod att titta in ibland i alla fall, för det kommer att bli bättre! Och fråga gärna förstås. I cirkeln hjälp: frågor och svar kollar även våra tekniker som bygger sidan och kan svara på den typen av frågor.

   • @annika-hermele (tog lite tid att hitta vad jag skulle skriva här!):
    Jag vill inte bara gnälla, och jag förstår att det kan vara trassligt (särskilt i en beta-version), förstår att alla synpunkter och önskemål inte kan förutses före publicering mm. Och jag gillar tanken om mer exponerade läsdagböcker!
    Själv skulle jag kunna sitta och tjöta om böcker i timmar – varje dag. Kan på direkten tänka mig både En dåres försvarstal (men jag vill se hela texter) + Einhorns Siri + Tribadernas natt i samma paket. Och varför inte en bokcirkel om PO Enquists litterära värld, hans “symboliska universum”?

    • Tack! Exponering av de senaste läsdagböckerna bör komma till förstasidan under nästa vecka. Härliga cirkelidéer – lägg upp dem vetja!