• janivarberg gjorde en uppdatering i gruppen Grupplogga för Hägring 38 av Kjell WestöHägring 38 av Kjell Westö 11 November, 2014 09:42

  Hej. Jag hade inte ens tänkt läsa den här boken,  men ändrade mig när jag hörde Stina Ekblad läsa ett avsnitt häromveckan. Så – idag lyssnade jag på sista delen – och läser boken från början. Vår gemensamma läsning: inledningen + kapitel 1??

  • Kul, jag det är en fin inläsning, verkligen. Nej så klart ska vi diskutera hela. Jag gjorde ett försök till första koll vilka som var igång och ville vara med. Jag kommer att läsa ut den i helgen. Så jag cirklar gärna efter det. Antingen chatt eller långsam diskussion. Jag har försökt lyssna men det tar för lång tid så nu övergår jag till den tryckta. Men nu hör jag Stina Ekblad i huvudet när jag läser!

   • Jag menade nog: Ska vi börja med …?
    Men då kör vi hela boken, efter helgen (ons idag).
    Var skriver man; jag menar: för att samtalet skall hänga ihop!? Som svar/kommentar under ditt namn?
    PS har du läst Juli Zehs Stopptid? Började som radioföljetong idag! DS

    • ok! Jag tror på att skriva nya tankar och frågor högst upp i ett nytt inlägg i cirkeln och sedan svar och fortsättning på just den frågan som kommentar under. Och sedan ny fråga. Men det är nog smaksak. Och skriver man kommentar/svar får den andra en notis. Inte vid helt nytt inlägg. Tack för tipset om Zeh! Har läst Fritt fall och Corpus Delicti men inte Stopptid. Tycker dock bättre om att lyssna i Storytel än på sr, men det är väl vanesak.

     • Hej, jag är lite försenad med min läsning. Jag gillar boken, tyckte att den var lite torr inledningsvis men börjar komma in i det nu. Jag kommer tyvärr ha svårt att skriva så mycket den här veckan pga jobb och sjuka barn. Men jag återkommer så fort jag läst färdigt.