• Nanne postade en uppdatering 31 January, 2014 05:39

  En  sak bara, jag saknar det där Just nu läser jag. Och var hittar jag alla forum?

  • Vad roligt, läste din förra post också, välkommen tillbaka! Vi har röjt upp rätt mycket för att kunna lägga till allteftersom. Nätet utvecklas så rasande fort att det är oklokt att bygga för mycket fasta funktioner. Nu är cirklar och forum hopslagna, dvs, i en cirkel kan man både chatta och samtala under lång tid. Det styrs nu oftast av en tidsmarkering i rubriken. Vad du läser skrivs i läsdagboken som vi just nu jobbar med att utveckla lite till. Vi har funderat på en integration med tex GoodReads men det kostades inte på i första versionen:-). Kom gärna med synpunkter om du kommer på andra idéer. Vi har en cirkel som heter hjälp där det är bra att lägga in sånt.

   • Hej. Jag håller verkligen med Nanne här. Jag saknar det där med “Läser just nu”. Förvisso bevisar man ingenting genom att nämna den och den boken…Men man får väl trots allt utgå från att medlemmarna HAR ett läsintresse. Varför skulle man annars vara med på detta forum…?
    Som sagt, skriva läsdagbok får man väl göra när och om man känner för det.. Eller har tid.
    Man att se vad den och den medlemmen läser är kul! :-)

    Bästa hälsningar
    Mohikanen.

    • Bra att höra, jag tar med det i utvecklingstankarna. Det knepiga är att det är rätt stor apparat att utveckla om man vill göra det ordentligt med kopplade poster, bokomslag med mera. Då är det nog bättre att framöver satsa på en koppling med exempelvis goodreads. Men om man upplever att det är stor skillnad på läsdagboken och läser just nu kan det vara värt att tänka på om det skulle gå att lägga till nåt separat enkelt flöde för just nu läser jag.. (@jesper)
     Förhoppningsvis blir det också lite bättre när listningen av alla läsdagböcker snyggas till. Tack för att ni kommer med engagerade och konstruktiva synpunkter!

    • Nej, det är ju inget livsviktigt, men det var en väldigt trevlig grej, att man kunde se vem som läste vad, dels för att se om någon hade samma smak och dels för att få tips. :D
     Läsdagboken den tycker jag änvänds på ett annat sätt än Läser just nu, läser just nu var en liten extra grej för att visa vad man satt och läste just då, dagboken använder jag mer för att skriva om läsupplevelser, recensioner boktips mm. :D