• Natalie gjorde en uppdatering i gruppen Grupplogga för Kungsbacka läser Mamma är bara lite trött av Sara BeischerKungsbacka läser Mamma är bara lite trött av Sara Beischer 26 August, 2019 02:35

    Idag börjar vi läsa Mamma är bara lite trött av Sara Beischer. Det ska bli spännande att läsa boken då jag hört mycket bra om både denna och andra av Beischers böcker, men själv inte läst något av henne förrän nu. Beischer debuterade med romanen Jag ska egentligen inte jobba här år 2012, i vilken hon inspirerats av sitt arbete som timvikarie inom äldreomsorgen. Gemensamt för hennes böcker är närheten till det vardagliga och hon skildrar miljöer som vanligen inte förkommer i dagens litteratur. Mamma är bara lite trött behandlar det ständigt aktuella ämnet utbrändhet och har blivit vald till årets bokcirkelbok i projektet Hela Halland Läser.

    Vi börjar läsningen av boken idag. Läsperioden är uppdelad i två omgångar för att undvika att vi avslöjar för mycket av hur boken slutar i diskussionen. Uppdelningen hittar ni längst upp i bokcirkelns beskrivning. Under vecka 39 (23/9-29/9) kommer Sara Beischer att vara med oss här på Bokcirklar.se och diskutera boken. Då har vi möjlighet att fråga henne allt vi undrar. Det ser jag mycket fram emot.

    Trevlig läsning!