• Tommy Bildström gjorde en uppdatering i gruppen Grupplogga för Svärd och Rymdskepp (I samarbete med Nordmalings bibliotek)Svärd och Rymdskepp (I samarbete med Nordmalings bibliotek) 1 February, 2020 10:24

  Ta taaaaa

  Klara färdiga läs…. Jag hade planerat att lyssna på den här boken och samtidigt promenera med start idag men jag glömde min mobil på jobbet (igen). Det är nog antagligen för att jag har så krävande medarbetare?

  Jag tänkte också ta kort på hur min läsmiljö såg ut men nu beskriver jag den i stället: Det är regnblandad snö i Umeå med sån där blötsnö som skvallrar om kommande is vilket gör att jag börjar lyssna med hjälp av Alexa i stället.

  Jag hoppas att ni har en bra helg och att ni är peppade på boken. Vi uppdaterar den 15:e om våra intryck men kontinuerligt flöde av lite trams och bokfunderingar uppskattas. Jag har redan fått några bra boktips :)

  • Jag har börjat om lyssningen på månadens bok, i bilen funkade det bättre, och har fått ett bättre grepp på handlingen från början. Har redan massor av åsikter om den, så det blir spännande att diskutera den 15:e!

   Parallellt lyssnar jag ut en bok som tagit lång tid att komma igenom: Neuromancer, förstår precis hur fantastisk den var när den kom, men det är svårare att uppskatta den nu i efterhand när jag ser den hårdkokta, manliga prosan i ett annat ljus. Då tyckte jag mycket bättre om The Difference Engine, speciellt världsbygget, men allmänt en intressant läsning.

   • Det finns en version av Neuromancer som författaren själv läser upp? Är det den du lyssnar på? I mitt tycke så är det den bästa ljudboken som någonsin producerats.

    Kul att du också lyssnar på bokcirkelboken, blir kul att höra dina funderingar.