• Tommy Bildström gjorde en uppdatering i gruppen Grupplogga för Svärd och Rymdskepp (I samarbete med Nordmalings bibliotek)Svärd och Rymdskepp (I samarbete med Nordmalings bibliotek) 8 April, 2020 08:10

  Hej.
  Ursäkta förseningen.

  På grund av aktuella händelser så har vi haft fullt upp på biblioteket, bland annat genom att ställa om våra tjänster till en mer digital omvärld. Jag är helt enkelt lite försenad med bokcirkeln.

  Men nu mer än någonsin är det viktigt med de digitala bokcirklarna och kanske också fantastik.

  Dessa förslag har jag samlat in:
  Blodskifte av Eva Holmquist. Finns på bibliotek, storytell och som e-bok.

  Constitution av Nick Webb. Vi har inte den här boken i vårt bibliotekssystem (vi kan köpa in om intresse finns) men den finns på audible. Vi kan inte länka till material som vi misstänker inte följer copyright lagarna men jag har blivit uppmärksammad på att den finns ute på youtube men har inte undersökt huruvida den är upplagd lagligt.

  Ett eget förslag är All systems Red The Murderbot Diaries som finns både på bibliotek och som e-bok, storytell. Den är bra men kort. Kanske kunde vi läsa första boken, diskutera den, och sedan läsa andra boken?

  Skriv gärna om ni har några synpunkter eller förslag så bestämmer vi en bok och sätter ett datum för halva boken där vi får komma med våra synpunkter. Vi får fundera på Discord kanal också. Jag har kontaktat bibliotekarierna bakom den här sidan och det verkar som att förbättringar är på gång. Ta hand om varandra. Mvh Tommy

   

  • Flera förslag är väl bra, sommaren med mycket läsning närmar ju sig med stormsteg. Murderbot-böckerna har jag hört gott om, bl a från sfbokhandeln som föreläst om bl a dem på bibliotek i Malmö.