• Vindelns bibliotek gjorde en uppdatering i gruppen Grupplogga för Jane Austen-bokcirkel 2019-2020 (avslutad)Jane Austen-bokcirkel 2019-2020 (avslutad) 2 December, 2019 11:17

  Stort och varmt tack till alla som deltagit i bokcirkeln under hösten och bidragit med härliga diskussioner kring Jane Austens böcker! Det har verkligen varit roligt att så många engagerat sig. :-) Nu tar vi paus under december och januari men vi ses igen i februari då vi läser och diskuterar boken Emma, följt av Northanger Abbey i mars och Övertalning i april.

  Passa på att läsa under julledigheten och jag hoppas att ni vill fortsätta bokcirkla till våren. Tipsa gärna fler om att gå med och lägg in en påminnelse i almanackan när det börjar närma sig februari…! :-) Det går såklart bra att fortsätta skriva och diskutera de böcker vi redan läst även under pausen.

  Tack till Karin från Bjurholms bibliotek för din insats som diskussionsledare för Mansfield Park. I februari är det Robertsfors bibliotek som tar över stafettpinnen med boken Emma. Väl mött då!

  Med vänlig hälsning Åza Sjöstam, Vindelns bibliotek.

  • Tack själv, Åza! En riktigt rolig bokcirkel det här, att läsa Jane Austen. Försöker tipsa andra om den. Mansfield Park var en överraskande bra läsning, hade kanske inte riktigt förväntat mej det jämfört med de två innan, de som är mer kända. Den tog sin tid, nu ska jag ta och börja snart på Emma så att jag är mer i fas med diskussionerna!

   • Kul att du hänger med och läser alla böckerna, Chris! Jag blev också lite överraskad av Mansfield Park, den skiljer sig lite från de andra böckerna och var lite mer trögläst (tycker jag i alla fall).

    • Jag tycker Mansfield Park var den mest intressanta hittintills att läsa. Svårläst var den ibland på grund av att man inte riktigt vissste vem som sa vad emellanåt.